Om os

Brugervenlighed gennem dialog og fleksibilitet

Baggrund

Digital Bygnings Data udspringer af ejendomssektoren med en ambition, om at formidle komplekse ejendomsdata på en let tilgængelig måde for dermed give jer et solidt grundlag for at træffe beslutninger. Målsætningen har fra starten været et fleksibel design, der let kan tilpasses i takt med at jeres behov ændres, samt et ønske om at give jer et unikt overblik over ejendomsporteføljen.

Vi prioriterer dialogen med kunderne højt og betragter den som en væsentlig forudsætning dels for at sikre brugervenligheden, dels for konstant at være i  øjenhøjde med brugernes aktuelle behov.

Vi har gennem 19 år assisteret vores kunder med vedligeholdelse, drift og udvikling af deres digitale tegningsarkiver. Derudover har vi selvfølgelig stor erfaring med optegning, rettelser og opdateringer af tegninger, samt bearbejdning af tegninger til arealudtræk for rengøringsplaner, huslejeberegning m.m.

 

Skriv eller ring

Ønsker I mere info om vores softwareløsninger til ejendomsdrift eller vores CAD-tegnestue er I altid velkomne til at aftale et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Kontakt os▸

 
 

Software

 
 

Direktør

Peder Spang

Telefon: +45 8896 9691

Mobil: +45 2211 5570

E-mail: ps@dbdata.dk

 
 
 

 
 
 

Softwareudvikler

Gomu Miyashita

Telefon: +45 8896 9693

Mobil: +45 3177 0958

E-mail: gm@dbdata.dk

 
 
 

CAD-afdeling

 

 
 
 

CAD-konsulent

Lars Andersen

Mobil: +45 2033 6672

E-mail: la@dbdata.dk