CAD

Drift, vedligeholdelse og udvikling af tegningsarkiver.

 

Bygningstegninger fra A-Z

Som teknisk tegnestue og CAD-eksperter har vi specialiseret os i at opmåle og digitalisere bygningstegninger samt organisere digitale tegningsarkiver.

Vores kunder er private og offentlige driftsorganisationer, der for eksempel har behov for en hjælpende hånd i pressede perioder eller ønsker professionel hjælp til at etablere et effektivt digitalt tegningsarkiv.


Fra streger til objekter

Tegnestuens medarbejdere er entusiastiske CAD-specialister, der brænder for at levere de bedste løsninger inden for teknisk bygningstegning. Vi har mange års erfaring med at forvandle streger til objekter og kan løse selv vanskelige opgaver hurtigt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Tag os med på råd

Fordelene ved et effektivt og opdateret tegningsarkiv kan ikke overvurderes. Vi er eksperter i opbygning af fil- og mappestrukturer og kan føre jer sikkert uden om de typiske faldgruber. Derfor vælger mange at tage os med på råd, når tegningsarkiverne skal effektiviseres.


... eller overlad driften helt til os

Alternativt kan vi tilbyde helt at overtage driften af tegningsarkivet. I så fald påtager vi os ansvaret for al vedligeholdelse og administration af tegningerne, der opbevares på vores server. I har direkte adgang til tegningerne via Internettet og vi sørger for, at de altid er opdaterede.

Kontakt os på tlf. 20 33 66 72 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer.